«ΥΦΑΝΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε.»: Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα

Η εταιρία «ΥΦΑΝΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε» συνεχίζει και σήμερα να μας προσφέρει ασυναγώνιστες παραδοσιακές γεύσεις, στηρίζοντας ταυτόχρονα την κοινωνία και την κτηνοτροφία στην περιοχή μας

Τις ευχές προς τους κατοίκους του Δήμου Φαρκαδόνας, σ’ όλους τους Θεσσαλούς, όπως φυσικά και στην πολυπληθή πελατεία της απευθύνει με αφορμή την Ανάσταση και το Πάσχα, η εταιρία «ΥΦΑΝΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε.» και ο διευθυντής κ. Κώστας Κοκκινίδης.

Η Εταιρία, ο διευθυντής και οι εργαζόμενοι της μονάδας εύχονται σ’ όλους μας, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Η εταιρία «ΥΦΑΝΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε» συνεχίζει και σήμερα να μας προσφέρει ασυναγώνιστες παραδοσιακές γεύσεις, στηρίζοντας ταυτόχρονα την κοινωνία και την κτηνοτροφία στην περιοχή μας. Λαμβάνοντας αυστηρά υπόψη τους κανόνες υγιεινής, καθώς επίσης κι όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την προστασία των καταναλωτών και των εργαζομένων της, συνεχίζει και σήμερα σε αυτή την δύσκολη περίοδο, λόγω πανδημίας να προσφέρει τα αγνά και εξαιρετικής αξίας προϊόντα.

Όπως είναι γνωστό η εταιρεία ΦΕΤΑ Θεσσαλίας ΥΦΑΝΤΗΣ για περισσότερο από 15 χρόνια βρίσκεται εμπράκτως κοντά στην τοπική κοινωνία και στην κτηνοτροφία της περιοχή μας και ευρύτερα της Θεσσαλίας.

Με γνώσεις στο φρέσκο αιγοπρόβειο γάλα, η εταιρεία παράγει αξιόπιστα προϊόντα: εκλεκτή ΦΕΤΑ Π.Ο.Π, Μανούρι Π.Ο.Π, μυζήθρα, κ.α.

Στηρίζει την οικονομία της περιοχής μας, απορροφώντας το 50% της παραγωγής αιγοπρόβειου γάλακτος που παράγουν κτηνοτρόφοι του Δήμου Φαρκαδόνας.

Σημαντική είναι η τάση του καταναλωτικού ενδιαφέροντος για την αγνότητα των συστατικών και φυσικά, η όσο το δυνατόν λιγότερη επεξεργασία των τροφίμων μεταφράζεται σε αύξηση της διατροφικής αξίας των προϊόντων που παράγονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του τυροκομείου μας στο Γριζάνο Τρικάλων.

KRINI LIVE