Υπάλληλοι της ΠΕΤ και πολίτες «συγκέντρωσαν ζωή»

Εθελοντική προσφορά αίματος διοργάνωσε ο Σύλλογος Περιφερειακών Υπαλλήλων Τρικάλων λόγω των τεράστιων αναγκών που έχουν προκύψει από τα έκτακτα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού

Την στιγμή που Τμήματα Αιμοδοσίας των νοσοκομείων όλης της χώρας εκφράζουν τον προβληματισμό τους για την επάρκεια αίματος, φορείς του νομού με τις ενέργειές τους προσφέρουν ελπίδα.

Ένας από αυτούς και ο Σύλλογος Περιφερειακών Υπαλλήλων Τρικάλων που το πρωί της Παρασκευής διοργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία μετά την έκκληση του Υπουργείου Υγείας για την διοργάνωση ανάλογων εκδηλώσεων πανελλαδικά, λόγω των τεράστιων αναγκών που έχουν προκύψει από τα έκτακτα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού.

Η αιμοδοσία διεξήχθη στο ισόγειο του διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, σε έναν χώρο ευχάριστο, που δημιουργούσε αίσθημα ασφάλειας για τους αιμοδότες, καθώς είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Για την ζεστή ατμόσφαιρα του χώρου φρόντισε ο Επίσημος Συνεργάτης της Coral Gas στο Νόμο Τρικάλων, Βίκτωρ Μπίλο, με την προσφορά δύο θερμαντικών σωμάτων.

Η διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους, όσους προσήλθαν να προσφέρουν αίμα, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους για τον συνάνθρωπο, καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων για την άψογη συνεργασία.

KRINI LIVE