Υπέβαλαν παραιτήσεις τα μέλη της διοίκησης του Νοσοκομείου Τρικάλων

Το πρωί της Πέμπτης οι κ.κ. Στάλιας Θεοδόσιος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ, Καπέλος Γεώργιος, Μέλος Δ.Σ., Μπούρα Σούλα, Αναπληρωματικό Μέλος Δ.Σ. και Ζτούπης Βασίλειος, Αναπληρωματικό Μέλος Δ.Σ, υπέβαλαν τις παραιτήσεις της, προχωρώντας σε ένα μίνι απολογισμό του έργου τους

Τις παραιτήσεις τους, ως ήταν αναμενόμενο, υπέβαλαν τακτικά και αναπληρωματικά μέλη της διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων μετά και την ανάληψη των καθηκόντων της διακυβέρνησης της χώρας από την ΝΔ.

Το πρωί της Πέμπτης οι κ.κ. Στάλιας Θεοδόσιος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ, Καπέλος Γεώργιος, Μέλος Δ.Σ., Μπούρα Σούλα, Αναπληρωματικό Μέλος Δ.Σ. και Ζτούπης Βασίλειος, Αναπληρωματικό Μέλος Δ.Σ, υπέβαλαν τις παραιτήσεις της, προχωρώντας σε ένα μίνι απολογισμό του έργου τους.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν χαρακτηριστικά τα εξής:

«Κληθήκαμε από την κυβέρνηση να υπηρετήσουμε τις δομές της Δημόσιας Υγείας και ειδικότερα να συμβάλουμε στην αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων ως τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Παραλάβαμε το Νοσοκομείο Τρικάλων με σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του και τώρα είμαστε περήφανοι που μαζί με την κυβέρνηση, το υπουργείο Υγείας, τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και όλους τους εμπλεκόμενους, συμβάλαμε στην αναβάθμισή του.

Μετά την νέα πολιτική κατάσταση που διαμορφώθηκε, υποβάλλουμε τις παραιτήσεις μας στη διάθεση του νέου Υπουργού και παραμένουμε στην θέση μας μέχρι την αντικατάστασή μας.».