Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου: Κάθε στιγμή κοντά μας μέσω της Wolt

Εσείς δεν έχετε παρά να κατεβάσετε από το κινητό την εφαρμογή Wolt: Food delivery ή από την google play και εισάγοντας τον κωδικό OIKONOMOU5 κερδίζεται 5 ευρώ για την πρώτη σας παραγγελία από το κατάστημα της Λάρισας

Τα Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου πρωτοπορούν για μια ακόμη φορά και κάνουν την γλυκιά μας, επιθυμία, πράξη… Τα Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου πλέον βρίσκονται κοντά στους φίλους και την πολυπληθή πελατεία τους κάθε ώρα και στιγμή, ακόμη κι αν δεν θέλουν να μετακινηθούν από το σπίτι…

Πως; Μα φυσικά με την συμμετοχή των Ζαχαροπλαστείων στην Wolt. Στην εταιρία Wolt που κάνει την διαδικασία ανακάλυψης και διανομής φαγητού εύκολη από ποτέ, στην πόρτα μας, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Η Wolt φέρνει τα πιο ψαγμένα εστιατόρια αλλά και επιχειρήσεις ζαχαροπλαστικής στην πόρτα μας, στους καταλόγους της οποίας στην πόλη της Λάρισας εντάσσονται και τα Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου.

Εσείς δεν έχετε παρά να κατεβάσετε από το κινητό την εφαρμογή Wolt: Food delivery από το App store ή από την google play.

Πλέον με την κάθοδο της εφαρμογής από το Αpp της Wolt λαμβάνεις 5 ευρώ έκπτωση εισάγοντας τον κωδικό ΟΙΚΟΝΟΜΟU5. Η έκπτωση αφορά μόνο τους νέους πελάτες και ισχύει για την πρώτη παραγγελία τους και αφορά μονάχα την συγκεκριμένη επιχείρηση που αναγράφει τον κωδικό.

Εύκολα και γρήγορα και η επιθυμία σας από τις γεύσεις των Ζαχαροπλαστείων Οικονόμου πάντα κοντά σας.