ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Όλα στη μισή τιμή αύριο γιατί γιορτάζουμε!!!

Ειδικότερα τη Δευτέρα ανήμερα της εορτής των Αγίων Πέτρου και Παύλου, ο ιδιοκτήτης των Ζαχαροπλαστείων Οικονόμου, Γιάννης Οικονόμου, γιορτάζει το γιό του και προσφέρει στη μισή τιμή, όλα τα οικογενειακά μεγέθη σε γλυκό και παγωτό

Ο μικρός Πέτρος, γιος του ιδιοκτήτη των Ζαχαροπλαστείων Οικονόμου, Γιάννη Οικονόμου, γιορτάζει αύριο Δευτέρα την ονομαστική του εορτή, προσφέροντας χαρά στους γονείς του και σε ολόκληρη την οικογένεια. Αυτή τη χαρά η οικογένεια Οικονόμου έρχεται να την μοιραστεί με την πολυπληθή πελατεία των Ζαχαροπλαστείων Οικονόμου, σε Λάρισα, Φαρκαδόνα και Νέους Πόρους, σημεία όπου βρίσκονται τα καταστήματα της επιχείρησης και προσφέρουν γλυκιές απολαύσεις.

Ειδικότερα τη Δευτέρα ανήμερα της εορτής των Αγίων Πέτρου και Παύλου ο ιδιοκτήτης των Ζαχαροπλαστείων Οικονόμου, Γιάννης Οικονόμου, προσφέρει στη μισή τιμή, όλα τα οικογενειακά μεγέθη σε γλυκό και παγωτό. Ο κ. Ιωάννης Οικονόμου, με αυτή την γλυκιά πρόταση αγοράς, θέλει να μοιραστεί την ιδιαίτερη γιορτινή ημέρα του παιδιού του, με όλους τους πελάτες των Ζαχαροπλαστείων Οικόνομου.

Αγάπη για την οικογένεια και το ομορφότερο δώρο της ζωής τα παιδιά, σεβασμός, εκτίμηση και ανταμοιβή της βαθιάς εκτίμησης προς την πολυπληθή πελατεία που στηρίζει εδώ και πολλά χρόνια την επιχείρηση.

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Ιωαννίνων 144 Λάρισα – Τηλ. 2410611700

Οδός Βόλου 62 , Λάρισα -τηλ. 2410552345

Φαρκαδόνα Τρικάλων -Τλ. 2433022391

Ποσειδώνος 78, Νέοι Πόροι