Ζωντάνια και πλούσιο κέφι στην χοροεσπερίδα του ΓΕΛ Φαρκαδόνας

Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων βραβεύτηκαν οι επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων από το Δήμο Φαρκαδόνας

Ζωντάνια και όμορφες εφηβικές παρουσίες γέμισε το βράδυ της Τετάρτης ανήμερα των Χριστουγέννων το κοσμικό κέντρο «Ποσειδώνιο» στην διάρκεια της ετήσιας χοροεσπερίδας του Γενικού Λυκείου Φαρκαδόνας. Οι μαθητές της Γ’  Τάξης του Γενικού Λυκείου πραγματοποιήσαν την ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση στην οποία έδωσαν το παρών καθηγητές, γονείς, συγγενείς αλλά και συμμαθητές τους που διασκέδασαν σε ένα εξαιρετικά, όμορφο λαϊκοδημοτικό πρόγραμμα.

Χορός, μουσική αλλά και βραβεύσεις ήρθαν να σκιαγραφήσουν την εκδήλωση του σχολείου. Στην διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμος Φαρκαδόνας ήρθε να επιβραβεύσει τις επιτυχίες των αποφοίτων του σχολείου, που εισήχθησαν στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Οι βραβεύσεις έγιναν από την αντιδήμαρχο Παιδείας κα Ελένη Στεργίου-Μπότη, τον δημοτικό σύμβουλο και αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΦ κ. Θανάση Ζώτο, τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Φαρκαδόνας κ. Θάνο Κούτσικο και την εκπαιδευτικό του ΓΕΛ κα Ευαγγελία Γραμμένου.

Οι προαναφερόμενοι απηύθυναν τις ευχές τους για τις γιορτές ενώ στάθηκαν στις επιτυχίες των παιδιών του ΓΕΛ Φαρκαδόνας, που μαζί με εκείνες των υπολοίπων σχολείων του Δήμου, δημιουργούν χαρά και μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον.

«Οι διακρίσεις και οι επιτυχίες των παιδιών μας γεμίζουν χαρά. Από τα παιδιά και τους εφήβους της περιοχής μας περιμένουμε πολλά στο μέλλον. Οι επιτυχίες και οι διακρίσεις τους στην παρούσα φάση είναι η αρχή. Καλή πρόοδο και επίτευξη όλων των στόχων που θέτουν», σημείωσε μεταξύ των άλλων η κα Ελένη Στεργίου-Μπότη.

Στην εκδήλωση υπήρξε πλούσια λαχειοφόρος ενώ τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν για την πολυήμερη εκδρομή των τελειόφοιτων, λίγο πριν την μεγάλη μάχη των φετινών πανελληνίων εξετάσεων.

Όλο το φωτογραφικό υλικό θα δοθεί στο Κατάστημα Foto Zoom της Φαρκαδονας και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται εκεί για την εκτύπωση φωτογραφιών.