Έντονο το Χριστουγεννιάτικο στοιχείο στη Ζωντανή Φάτνη το βράδυ της Δευτέρας

Παρουσίαση τοπικών χορών καθώς επίσης και θεατρικά σκετς από το Δημοτικό Εργαστήρι Θεάτρου περιελάμβανε το αποψινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Ζωντανής Φάτνης.

Η πλατεία της Φαρκαδόνας δέχτηκε για μια ακόμη βραδιά πλήθος επισκεπτών που έσπευσαν να απολαύσουν ένα μαγευτικό Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα.

Περαν της αναπαράστασης της Θείας Γέννησης που πραγματικά συγκινεί και συναρπάζει οι Φαρκαδόνιοι αλλά και οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα χορευτικά τμήματα του Κλοκοτού αλλά και του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετρωτού  που παρουσίασαν με την επιμέλεια της χοροδιδασκάλου τους κας Γιάννας Αλεξίου μοντέρνους χορούς. Μικροί και μεγάλοι χορευτές θριάμβευσαν με τις χορευτικές ικανότητες επί σκηνές προσφέροντας ενθουσιασμό. Το πλήθος του αντάμειψε με παρατεταμένο χειροκρότημα, ως ανταμοιβή της αξιόλογης προσπάθειας.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με τις θεατρικές παραστάσεις «Στο Πάρκο»  και «Ένα Δέντρο μια Φορά»  από το Δημοτικό Εργαστήρι Θεάτρου. Δυο παραστάσεις, επίκαιρες, στις οποίες κυριαρχούσε το Χριστουγεννιάτικο σκηνικό και στοιχείο που αντανακλούσε τις καρδιές όλων των παρευρισκόμενων.