Συστάσεις για προσοχή στους κυνηγούς της περιοχής μας

Μέλη της «Ομάδας Γουρνοπαρέας Φαρκαδόνας Ντουμάν» εντόπισαν νεκρούς σκύλους και αλεπούδες στις ορεινές περιοχές «Χατζή» και «Γριζιανιώτικο» μεταξύ Ελευθεροχωρίου και Γριζάνου που πιθανότατα δηλητηριάστηκαν από δολώματα

Την προσοχή των κυνηγών συνιστούν τα μέλη της «Ομάδας Γουρουνοπαρέα Φαρκαδόνας Ντουμάν» και ο επικεφαλής κ. Βασίλης Πέρκας.

Η προσοχή εστιάζεται ως προς το γεγονός του εντοπισμού νεκρών σκύλων και αλεπούδων στις ορεινές περιοχές «Χατζή» και «Γριζιανιώτικο» μεταξύ Ελευθεροχωρίου και Γριζάνου. Τα μέλη της συγκεκριμένης ομάδας εικάζουν ότι άγνωστος-οι, κατά απάνθρωπο τρόπο προχώρησαν στην απαράδεκτη ενέργεια ρήξης δηλητηριασμένων δολωμάτων τα οποία έφαγαν σκυλιά και αλεπούδες με αποτέλεσμα να πεθάνουν.

Τα μέλη της ομάδας εκφράζουν την αγανάκτηση τους από την απαράδεκτη ενέργεια των ασυνείδητων, συνιστώντας στους κυνηγούς που επισκέπτονται την περιοχή να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τους σκύλους τους.

Τα μέλη εκφράζουν επίσης την αγανάκτηση και την απογοήτευση τους μετά το τελευταίο γεγονός που σημειώθηκε στην Παναγίτσα με την θανάτωση σκύλων, μέσω δηλητηριασμένων δολωμάτων, σε σκυλιά συναδέλφου τους κυνηγού. Καταδικάζουν τις ενέργειες τονίζοντας ότι αργά ή γρήγορα θα εντοπιστούν οι ασυνείδητοι και θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.