Τυχαία συνάντηση με πολλές αναλύσεις αυτοδιοικητικών θεμάτων

Ευκαιρία για διάλογο σε θέματα πάσης φύσεως, μεταξύ των οποίων και των εκλογικών είχαν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Μακρής και ο γνωστός Οιχαλιώτης επιχειρηματίας κ. Χρήστος Σακελλαρίου

Δικαίως ο Οιχαλιώτης πρατηριούχος υγρών Καυσίμων κ. Χρήστος Σακελλαρίου, λαμβάνει το τίτλο του πολιτικού αναλυτή της Δημοτικής Κοινότητας, όπως επίσης και της ευρύτερης περιοχής της Φαρκαδόνας. Με πλήρη και εμπεριστατωμένη άποψη επί παντός επιστητού, ιδιαίτερα των πολιτικών, τοπικών δρωμένων, μιας και την επιχείρησή του επισκέπτονται καθημερινά εκατοντάδες Οιχαλείς, μέσω τον οποίων καταγράφεται ο παλμός και οι διαθέσεις των πολιτών. Σαφώς οδεύοντας προς τις εκλογές, οι συζητήσεις εντείνονται, με τον κ. Σακελλαρίου, να πιάνει και να αφουγκράζεται το παλμό.

Ο φακός του «ΚΡΗΝΗ LIVE» αποθανάτισε τον κ. Χρήστο Σακελλαρίου στην τυχαία συνάντηση που είχε με τον δημοτικό σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιώργο Μακρή. Έναν άνθρωπο που δίνει το παρών στα τοπικά αυτοδιοικητικά δρώμενα την τελευταία 20ετια, με πλούσια δράση καθώς επίσης με γνώμη για πολλά ζητήματα, κυρίως της τοπικής πολιτικής σκηνής.

Φυσικά πέραν των άλλων θεμάτων ο λόγος δεν θα μπορούσε να μην περιστραφεί και στα αυτοδιοικητικά, τις τρέχουσες εξελίξεις και την πορεία του Δήμου βαδίζοντας προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μαϊου. Οι δυο άνδρες ανέλυσαν κάθε πτυχή διαφόρων ζητημάτων που σχετίζονται με την τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ  από την κουβέντα δεν έλειψε και ο σχολιασμός των μέχρι στιγμής υποψηφιοτήτων για το Δήμο Φαρκαδόνας.

Από την πλευρά του ο κ. Μακρής υπεραμύνθηκε της άποψης, της αλλαγής της πολιτικής σελίδας του Δήμου Φαρκαδόνας, με μια δημοτική Αρχή που θα σέβεται και θα εκτιμά τον δημότη και θα νοιάζεται για την αναβάθμιση και ανάπτυξη της περιοχής. Εξάλλου ο ίδιος χρόνια τώρα με τις παρεμβάσεις του και την προτάσεις του έθεσε αναπτυξιακούς άξονες, που θα βοηθήσουν την περιοχή να απαγκιστρωθεί από παθογένειες του παρελθόντος και να αναβαθμιστεί μέσω δράσεων και πρωτοβουλιών προς όφελος της κοινωνίας και του Δήμου.